Voordeelknallers

Het eerste waar je aan denkt bij voordeelknallers is voordeel. Goedkoop vlees inslaan. Een deel op de dag zelf opeten de rest inslaan in de vriezer. Klinkt niet zo gek, maar hoe kan dat toch? Hoe kunnen ze het vlees zo goedkoop verkopen?

Helaas gaat dat ten koste van de dieren zelf. Ze worden op elkaar gepropt in een veel te kleine ruimte, vetgemest en zien het daglicht nooit. Natuurlijk is het goed om te besparen en op de centen te letten, maar ten koste van wat?

Je kunt zoeken naar een tussenoplossing. Vegetariƫr worden is een optie, maar je kunt ook kijken naar vlees waar het keurmerk Beter Leven van de Dierenbescherming of het Welzijnskeurmerk van EKO op staat (biologisch).

Kijk voor meer informatie op www.wakkerdier.nl

Tenslotte gaat besparen niet alleen om zo goedkoop mogelijk, maar ook om het maken van bewuste keuzes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*