Jarig? Vraag een cadeaubon

Ben je binnenkort jarig en weet je niet wat je wilt? Vraag dan eens een cadeaubon. Een handig cadeautje waar je veel voordeel mee hebt en het is net iets leuker dan gewoon geld vragen.


Cadeaubonnen heb je in alle vormen in maten. Bijna elke winkel heeft er één. Denk maar eens aan een klusbon. Zeker als je midden in een verbouwing zit of pas verhuisd bent heb je veel klusspullen nodig. Dan is een praxis of gamma bon wel zo handig.

Heb je pas een baby gekregen? Babyspullen en kleertjes zijn duur, maar wel nodig. Door tweedehands te kopen kun je al veel besparen. Spullen zoals boxen en ledikanten zijn van zo’n goede kwaliteit dat er heel wat kindjes gebruik van kunnen maken. Toch is het ook wel eens leuk om eens iets nieuws te kopen. Dan komt een bon van de Hema of Prenatal heel goed van pas.

Je hebt ook bonnen die bij meerdere winkels te besteden zijn. Denk maar eens aan een VVV bon.

Maar je kunt natuurlijk ook een boekenbon, speelgoedbon, bioscoopbon, cdbon of high tea bon vragen. Vinden je gasten zo’n bon toch wel duur? Vraag dan of ze met meerdere mensen samen een bon willen geven.

Relevante artikelen:
Amerikaanse fuif
besparen op speelgoed
bezuinigen op aankopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*