Budgetkado’s, leuke presentjes voor een kleine portomonee

Wil je komende sinterklaas of kerst iets leuks geven, maar heb je een klein budget? Dan is er nog steeds genoeg te verzinnen.

Idee 1, voet en handafdrukken
Heb je kleine kinderen? Dan is het leuk om een afdruk te maken van hun voeten of handen. Welke oma en opa waardeert dit nou niet?Wat heb je ervoor nodig?
-schilderdoek, bij de Action hebben ze geregeld doeken voor een wat vriendelijker prijsje liggen
-Verf, gebruik een dikkere verf op waterbasis. Bijvoorbeeld schoolverf
-Voeten en handen
-spijkers, touw

Je kunt het doek vantevoren donker schilderen om met een lichte kleur verf afdrukken te maken of het doek wit houden om zo met een donkere kleur afdrukken te maken.

Als het doek droog is draai je hem om. Sla aan weerszijden van het doek (ongeveer 5 cm van de bovenkant) een spijker half door het hout (let op dat de spijker niet langer is dan het hout). Draai aan 1 kant een touw of ijzerdraad om de spijker heen. Ga met het touw naar de bovenkant halverwege. Het touw mag er net niet bovenuit steken. Draai aan de andere kant het touw om de spijker heen. Sla de spijkers helemaal in het hout. Lange stukjes touw knip je af. En het cadeau is klaar.

Idee 2, een foto cd
Opa’s, oma’s, tantes en ooms zijn vaak blij verrast met wat foto’s van hun kleinkinderen, nichtjes en neefjes. Een cd kost maar een paar cent en foto’s heb je zelf snel gemaakt.

Idee 3, Een portret
Een uitvergrote foto op doek is vaak een groot succes. In ons artikel: “portretfoto kan ook voordelig,” vind je verschillende handige tips om zelf een mooie en leuke foto te maken

Idee 4, Iets lekkers

Misschien heb je nog wel een leuke trommel liggen. Vul deze met zelfgemaakte pepernoten of gevulde speculaasstaaf. Je kunt natuurlijk ook een cake, koekjes, taart of cupcakes bakken.

Idee 5, Cd
Je kunt een cd branden met de favoriete muziek van degene waar het kado voor bedoeld is.

Relevante links
portretfoto kan ook voordelig
voordelige speelgoed tips
kerstmarkt voordeel en gezelligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*