Bezuinigen op aankopen

Als je iets nieuws wilt kopen vraag je je om te beginnen af of er genoeg geld voor is en of je het wel echt nodig hebt

Vervolgens ga je prijzen vergelijken. Dezelfde wasmachine kan op verschillende plekken verschillend geprijsd zijn.

Wil je iets aanschaffen wat minder dringend is zoals een nieuw fototoestel of laptop kun je wachten op een goede aanbieding. Zo heeft Mediamarkt geregeld aanbiedingen voor verschillende producten. Bij een iets duurdere winkel als Dixons zijn er ook geregeld aanbiedingen, maar dan nog is het goed om hetzelfde product op andere plaatsen te bekijken. Wat bij de ene winkel een “aanbieding” is kan bij een andere winkel zonder aanbieding goedkoper zijn.

Ook kun je afwegen wat te doen als de droger of auto kapot is. Zo kun je gelijk een nieuwe aanschaffen, je kunt ook de was binnen op een droogrek en bij goed weer op een droogmolen hangen. Voor de auto kun je afwegen of het te doen is om met de fiets naar het werk te gaan of als je verder weg werkt met het openbaar vervoer. Met alternatieven wordt het makkelijker om te wachten op een goede aanbieding.

1 reactie op “Bezuinigen op aankopen

  1. Weet je dat je bij Dixons en V&D airmiles kunt inleven, zo dat je voor je eigen korting gespaart hebt. Jammer dat het niet bij alle artikelen is, aleen wat bij Dixons aangegeven wordt, bij V&D wordt het wel meer aangegeven dat je kunt kopen met arirmiles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*