Besparen op kerstkaarten

Met al die aanbiedingen waarmee je kerstkaarten kan kopen lijken ze niet duur. Tot je het gaat omrekenen. Je hebt een x aantal kaarten nodig. Met heel de familie plus kennissen en buren zijn dit er behoorlijk wat. En wat dacht je van al die postzegels die er op gaan. Voor iedereen die in de buurt woont kun je de kaart zo in de brievenbus stoppen. Maar als je familie aan de andere kant van het land hebt wonen. Wordt dat een stuk lastiger.


Toch kun je geld besparen op kerstkaarten. Je verstuurd ze wel, maar het kost niks. Hooguit de moeite om iets in elkaar te zetten. In het digitale tijdperk waar we tegenwoordig in leven is het zo simpel als het versturen van een e-mail. Maar je wilt natuurlijk geen gewone e-mail.

Begin met het opzoeken van een leuk plaatje. Je kunt via google zoeken naar afbeeldingen, misschien heb je nog iets op de computer staan. Een andere optie is om zelf een foto te maken. Dat kan van de kerstboom, kerstman, een paar kerstballen, maar ook van de kinderen of huisdieren. Met photoshop kun je een nieuwe laag openen en hier in kun je dan een tekst zetten als: Fijne feestdagen. Voor wie geen photoshop heeft. Open de afbeelding in Paint en selecteer in het menu de A (tekst) om een tekst in het plaatje te kunnen zetten.

Je kunt natuurlijk ook de afbeelding zonder tekst versturen en in de mail alles zetten wat je kwijt wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*