Campina boerderijdagen 2012

Zin om binnenkort ergens heen te gaan? Maar wel een uitje wat voordelig is voor de portemonee? Wat dacht je dan van de Campina Boerderijdagen.

Kijk achter de schermen van een deelnemende Campina boerderij verspreid door heel Nederland. Niet alleen leerzaam, maar ook leuk voor de kinderen om te zien waar de melk vandaan komt en hoe deze uit de koe komt.

De eerste Campina boerderijdag is op maandag 9 april (2e paasdag), de tweede Campina boerderijdag wordt op 28 mei gehouden. Behalve kijken naar de koeien, zijn er tal van activiteiten die deze dag georganiseerd worden. Er zijn verschillende spelletjes, je kunt geschminkt worden of een speurtocht volgen. Natuurlijk kan er ook volop geproefd worden van alle Campina produkten.

Tijdens deze dagen ben je welkom van 10.00 tot 16.00. Kijk voor meer informatie op www.campina.nl/boerderijdagen

1 reactie op “Campina boerderijdagen 2012

  1. Ben vorig jaar met de kleinkinderen naar de open boerderij dag geweest, Het is een absolute aanrader voor jong en oud, en een ieder kan zien waar zijn dagelijks eten vandaan komt.Ook voor (stad) kinderen een zeer leerzame dag. Ik ben trots op onze boeren en ben zeker van plan om dit jaar weer naar de boerderij dag te gaan om nogmaals van hun gastvrijheid te genieten.

    BEDANKT , boeren van nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*