Thuiskapper

Bij iedereen is het wel een keer nodig, een bezoekje aan de kapper. Als je naar de kapsalon gaat ben je al gauw twintig euro per persoon kwijt. Bij sommige kappers zelfs meer. Gelukkig kan dat een heel stuk goedkoper.

Zoek een thuiskapper. Deze kosten vaak de helft minder dan een bezoekje aan de kapsalon. Hoe vind je een goede thuiskapper?

Vaak is het een kwestie van zoeken en uitproberen. Onze thuiskapper had een advertentie op het bord van de supermarkt weggezet. Ze was ons gelijk goed bevallen en knipt nog steeds ons hele gezin. Bevalt de thuiskapper je niet goed? Gewoon even doorzoek naar de volgende.

Een andere manier om aan een goede thuiskapper te komen is via via. Vaak heb je wel mensen in je omgeving die ook een thuiskapper hebben. Informeer naar de ervaringen en het telefoonnummer.

Tip: Mannen die hun kapsel gewoon kort willen kunnen nog meer geld uitsparen door de aanschaf van een tondeuse. Je kunt dan zelf je haar doen of door een huisgenoot laten doen. De tondeuse heb je er al na een paar knipbeurten uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*