Over de makers

Als gezin met 2 jonge kinderen gaat het soms hard met het maandbudget. Zeker als de uitgaven groter worden, producten duurder en je salaris niet of nauwlijks stijgt.

Door kritisch te kijken naar de uitgaven en creatief met je geld om te gaan zijn er een hoop dingen om geld op te besparen en toch elke maand een leuk bedrag over te houden.

Een hoop dingen die we zelf uitgevonden hebben maar ook tips van vrienden en kennissen gaan we op deze website delen. Nieuwe tips zijn natuurlijk ook altijd meer dan welkom, je kunt ons contacteren door hieronder je reactie achter te laten of te
mailen naar p v k c h at (at) h o t m a i l (punt) com.

Groeten,
Patrick en Angelina van Kemenade

3 reacties op “Over de makers

 1. Bezuiniging tips zijn leuk om uit te voeren en goed voor je portemonee.
  Zoals zelf-scan die tegenwoordig in steeds meer winkels komen, zo hou jij je uitgaven van je boodschappen bij.
  Maar goed kijken en vergelijken van de prijzen want soms gebeurt het weleens dat een A-merk goedkoper is dan het winkelmerk. En doe je vasten levensmiddelen die je wekelijks of maandelijks nodig hebt in 1 keer.
  De grote boodschappen pinnen, de kleine boodschappen contant betalen zodat je weet wat je uitgeef bij het boodschappen doen.
  Heel veel succes met jullie blog.

  • En wat vinden jullie van de voordeel passen bijvoorbeeld Bonus-kaart, airmiles-kaart, kruidvat voordeelpas en zo zijn er nog veel meer voordeel en spaarpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*