Douwe Egberts Spaarpunten

Ook al is Douwe Egberts een A merk koffie en duurder dan b en huismerken, ze hebben een interessante doorlopende spaaractie. Deze spaaractie is niet alleen interessant, maar zeker ook de moeite waard. Je kunt met de spaarpunten en bijbetaling producten in hun winkel kopen en zo ben je veel goedkoper uit dan dat je het zo zou kopen zonder spaarpunten. En als je voldoende spaarpunten hebt kun je zelfs iets zonder bijbetaling, met alleen de spaarpunten, kopen. Dit geld niet alleen voor kopjes, maar ook voor koffieapperaten.Hoe maak je hier voordelig gebruik van?
Het is goed te doen om met deze spaaractie mee te doen en nog steeds voordelig koffie drinken. Zo kun je alleen douwe egberts koffie, senseo of pickwick thee kopen als deze in de aanbieding is. Laat je kennissenkring weten dat je deze punten spaart. Veel mensen hebben ergens een potje douwe egberts punten waar ze niks meer mee doen. De spaarpunten blijven geldig en de spaaractie van Douwe Egberts loopt al heel lang. Dus de punten van oma van meer dan dertig jaar oud zijn nog steeds in te leveren. Verder zou je nog een oproepje op een forum kunnen doen. Misschien heb jezelf bijv voetbalplaatjes of Gogo’s die iemand anders wel wilt hebben in ruil voor de Douwe Egberts spaarpunten.

De spaaractie van Douwe Egberts is de enige waar ik aan mee doe. Juist omdat deze punten geldig blijven. Onze Senseo begint af en toe te haperen en ik ben aan het sparen voor een nieuwe. Tot nu toe weten we hem elke keer weer op te lappen. Op een gegeven moment raakt het filtertje van de padhouder verstopt waardoor de senseo halve bakjes koffie gaat geven. Maak de filter schoon (klein rondje met gaas in het midden van de padhouder), prik met een naald de gaatjes door en hij kan weer even mee. Wat weer extra spaarruimte geeft voor een senseo met minder bijbetaling, geen bijbetaling of gewoon een luxere senseo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*