Boek “Dromen, durven Doen” van Ben Tiggelaar met 10 euro korting

Een boek dat we met plezier hebben gelezen is het boek “Dromen, durven, doen” van schrijver en trainer Ben Tiggelaar.

Het is een boek dat valt in de categorie zelfmotiviatie, persoonlijke verbeteringen en over nastreven van doelen.

Deze doelen kunnen van alles zijn of het nu gaat om stoppen met roken, beter omgaan met je geld, of een nieuwe carriere stap maken.

Bij al deze doelen lopen we tegen de zelfde uitdagingen en problemen aan, en hebben we soms moeite om dingen waar we mee beginnen ook vol te houden.

Er worden veel praktische adviezen gegeven, psychologische concepten uitgelegd en informatie gegeven.

En ondanks dat het wellicht zwaar onderwerp lijkt wordt in dit boek door herkenbare situaties, met af en toe wat humor al deze zaken toch en een enigzins luchtige en vlot leesbare manier geschreven.

Enfin, kan er een heel verhaal over typen, maar de schrijver kan dit veel beter uitleggen en geeft hier zelf op youtube in 6 minuten een samenvatting waar zijn boek over gaat:

Het boek “Dromen, Durven en Doen” voor iedereen die iets in zijn leven wil veranderen of een nieuwe uitdaging wil aangaan.

De normale prijs van dit 152 blz. tellende boek is 20 euro, maar deze maand is dit boek in de reguliere boekhanden en op bol.com met 50% korting te krijgen.

Als je het boek in de boekhandel wilt kopen kun je via deze link een kortingsbon uitprinten om mee te nemen naar de boekhandel.

Via bol.com kan het boek Dromen, Durven, Doen online besteld worden eveneens voor € 10,00 en zonder verzendkosten (t/m 30 januari).

Boek dromen, durven, doen met korting

Heb je het boek gelezen en heb je er een mening over. Of zijn er andere goede motivatieboeken die je gelezen hebt ? Laat dan hieronder je reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*